Dacă e trădare, măcar s-o știe tot românul

Vin în fața voastră astăzi, să vă atrag atenția asupra pericolului ce ne paște. Sub manipularea GLOBALĂ, cei ce doresc acest pământ pentru ei,sunt pe punctul de a lichida România de tot și de toate. 31 de ani aceștia, au lucrat intens la destabilizarea României și depopularea ei. Toate acestea, doar pentru a face loc unei noi populații. Vreme în urmă, vă atrăgeam atenția despre planul Kalergi, despre Protocoalele Inteleptilor Sionului și despre Protocoalele de la Toronto. Astăzi, încă o dată aș vrea să le pun pe toate în același live, încât să vă dați seama despre ce vorbesc de aproape 5 ani. Pentru asta, aș vrea să mă întorc în timp, la vremea când a fost scrisă Biblia(sau măcar o parte din ea). Așa că am să încep cu sfarsitul, deși reprezintă începutul. Vorbesc despre Apocalipsă, unde scrie clar și răspicat că va veni timpul cand(citez)

Nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei”(încheiat citatul). 

Haideți să mergem mai departe:

În 1897, la Bâle,în Elveţia, a avut loc un congres francmasonic, unde s-au stabilit 24 de protocoale secrete. Aceste protocoale, au ca scop, planurile de dominare a lumii. Ele sunt cunoscute sub numele de “Protocoalele Inteleptilor Sionului”. 

Aceste planuri vizează în primul rand România, dar pentru a putea ajunge la conducerea ei, au avut nevoie de a distrage atenția, prin crearea unor alte evenimente. Pentru cei care încă nu știu “Lojele masonice au fost înfiinţate pentru a servi în lupta pentru supremaţie, luptă care are un pronunţat caracter antireligios şi în special anticreştin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte înalt (Ierarhia Superioară Secretă) le dirijează, inspiră, subvenţionează şi, fără ajutorul dat de acest grup, victoria lor nu ar fi posibilă”

Tot ce dorește această  Ierarhie Superioară Secretă, este dispariția religiei și înființarea unei singure religii, numităCRISLAM”. 

Probabil ca veți crede că vorbesc prostii, dar mai mult decât sigur nu ați auzit de, Manifestarea inter-religioasă ”Nimeni nu se salvează de unul singur – pace și fraternitate”, desfășurată în seara de 20 octombrie 2020 la Roma, care s-a încheiat cu un ”Apel la pace” semnat de papa Francisc și de liderii mai multor religii după ce au aprins candelabrul păcii. Acest apel la pace, nu reprezintă altceva decât încercarea de “unitate” într-o singură religie, de parcă am spune “ne-am săturat de religia asta, hai să facem noi una, exact așa cum vrem”. Toate acestea și cu multe ce le voi spune astăzi,sunt făcute pentru a pregăti distrugerea a tot ce ne defineste.

Dar haideți sa ne întoarcem la “Protocoalele Inteleptilor Sionului” și la planul lor de a domina lumea.

Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt: 

1. - Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forţă;

 Liberalismul propagat de ei printre creştini a distrus religia creştină şi autoritatea statului. 

2. - Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei şi, cu ajutorul lui, aceasta a pus mâna pe presă, dominând opinia publică ce comandă guvernele în statele democrate. Și asta nu este tot, căci ce urmează, este mult mai interesant.

Dreptul, în viziunea francmasonilor, constă în forţă. Avem (din păcate),exemple cum ar fi războaiele fără noimă.

Acești demoni, susțin că “Libertatea este o idee himerică”, drept pentru care, ea nu trebuie să existe. 

Promovarea Liberalismului şi anarhiei, s-a făcut simțită prin prezenta Rezist-ului și a multor alte mișcări din ultimii ani . 

Defaimarea Credinţei, prin coruperea la nivel înalt a Biserici. 

Distrugerea Autonomiei, prin implementarea “Planului Kalergi”. 

Ca sa nu mai vorbesc despre nașterea Despotismului exercitat prin intermediul capitalului. 

Crearea Duşmanilor interni, vezi “Autonomia Bozgorilor”. 

Mulţimea trebuie să fie păcălită, pentru că dacă afla adevărul, toate planurile ce dominare vor fi zadarnice. 

 Se va urmări crearea Anarhiei şi se vor amplifica efectele ei. 

Politica şi morala nu trebuie să aibă nimic comun, drept pentru care, la ora actuală, avem politicienii ce-i avem. Deși vor exista legi,Dreptul trebuie să fie al celui mai tare. 

În concepția lor,Mulţimea este oarbă şi de aceea poate fi atât de uşor manipulată. 

Discordiile partidelor, vor genera mișcări necontrolate care nu vor duce la nici un rezultat, căci mișcările, vor aparține tot lor,dar va și creea iluzia că partidele, se ceartă pentru binele poporului. 

Se va forma un guvern care va conduce cel mai bine la scopul principal urmărit de francmasoni și anume autocraţia

Promovarea Lichiorurile tari şi băuturile alcoolice în exces, vor face să slăbească conştiinţa creştinilor. 

Se va promova Desfrâul generalizat, implicit se va promova și LGBT-ul, ca normal. 

Se va instaura Teroarea necesară, prin fabricarea de boli, în mare parte fiind doar manipulatorii. 

Vor distruge noțiunea de Libertate, Egalitate, Fraternitate și o vor transforma în “Marea minciună”. 

Se va urmări Principiul guvernului dinastic. 

Pentru a putea duce la îndeplinire acest plan,Privilegiile aristocraţiei creştine trebuie să fie cât mai repede nimicite. 

Noua aristocraţie care trebuie să apară, căci cei promovați de ei și ajutați să preia conducerea, vor avea grija ca planurile să fie întocmai respectate. 

De aceea, ne trezim cu persoane, care nu au nimic în comun cu lupta pentru neam și țară, dar care totuși apar din neant și ajung senatori sau deputați.

Cam asta înseamnă în linii mari, Protocoalele Inteleptilor Sionului.

Mai exista bineinteles și altele, cum ar fi,Proiectului Blue Beam, Protocoalele de la Toronto sau  Aurora Roșie.

Dar aș vrea să vorbim despre Protocoalele de la Toronto, asta ca să vedeți ce înseamnă distrugerea și inrobirea, la nivel global, ca mai apoi să facem legătura cu România.

În iunie 1967,capetele Ocultei se întrunesc la Toronto pentru a stabili direcția și ultimele detalii ale planului „Căderii Națiunilor”.  Vorbesc despre, conducătorii primelor 6 bănci din lume, ai primelor 6 multi-naționale energetice și primii 6 producatori agroalimentari de pe planetă. 

Planurile lor mergeau doar în trei direcții principale fără de care nu ne putem imagina societatea modernă. 

Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natura politica, economica si sociala din deceniile anilor 1970, 1980, 1990, va duce în cele din urma la preluarea tuturor formelor de putere mondială prin instaurarea mult trâmbițata ” Noi Ordini Mondiale”. Singura surpriză, le-a provocat-o o mică tară, numita România, care a îndrăznit să-și plătească datoria și care urma să scape de controlul CNP-ului. Ba mai mult, această țară a avut neobrazarea să încerce să creeze o Bancă Mondială, subminând astfel tot ceea ce însemna planurile Ocultei Mondiale. De aceea, au provocat Revoluția din 89, care nu a fost nimic altceva decât punerea în scenă a ceea ce se numeste(conform DEX-ului) LOVILUTIE, care înseamnă nimic altceva decât olovitură de stat prezentată opiniei publice internaționale drept revoluție populară”.

O parte integrantă a planului de distrugere, a Europei, cu precădere a României, avand în vedere cele menționate de mine mai sus, a fost punerea în aplicare a Planului Kalergi.

Acest plan, numit și metisarea Europei, a avut ca scop, amestecarea raselor, încât nimănui să nu-i mai pese de pământul din care face parte, implicit, fiecare persoana să devină individualist, rupt fiind de legatura cu strabunii sau, de ceea ce se cheamă “Chemarea Pământului”.  Deși am făcut câteva emisiuni, despre trădarea de țară și subminarea securității naționale a celor doi președinți, Constantinescu și Iohannis, nimeni nu a luat în seamă vorbele mele, de aceea am făcut acest live, deși destul de lung, foarte bine documentat și explicat, încât fiecare dintre dumneavoastră să înțeleagă trădarea despre care vorbesc.

Probabil că vă întrebați ce au făcut ceilalți politicieni, nu ? 

 Este simplu, în timp ce președinții, aveau grijă să distrugă securitatea țării, politicienii, erau ocupați să distrugă restul, prin tot felul de legi, date împotriva românilor.

Bineînțeles că toți aceștia, au lucrat împreună la distrugerea Bisericii, colaborând cu prea înalți prelați, pentru a distruge Biserica și Familia, reprezentand ultimele bastioane ale Românilor.




Comments

  1. Dar despre cele citeva sute de mii de fosti si actuali ofiteri de informatii din Institutiile din Sistemul de Ordine si Siguranta Publica ... sau despre Organizatiile secrete ale Catolicilor si statului Vatican ... ?! Nimeni nu zice nimic !
    https://www.acxie.ro/despre-noi/ Ofiterii acestia chiar nu stiu ca suntem deja intr-un razboi Mondial hibrid si ca Nu a fost nicio epidemie ci Atacuri chimice si microbiologice cu microorganisme fabricate in Laboratoare si apoi raspindite , dispersate din avioane sau/si drone?! Acestia au mare parte din controlul resurselor , oamenilor, etc. ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. _„Denisa Cristofil”, ...citește acest mesaj postat încă din 2011: ...
      _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/2011/04/romania-gradina-mamei-mele-gradina-eden.html
      ...
      = Cu stimă. -Mesia (citește) _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/2023/01/isaia-68-13roman-daniel-8131426-12147.html

      Delete
  2. _ Dacă înțelegeți ceva / cumva, din acest mesaj, „nu Mă supăr dacă î-l veți transmite *pînă la marginile lumii*” (așa cum este scris în profeții / coroborează): _ Romania (5/14; 10/4,14-?!!!,16,17),18-21,2022+2023-în derulare, (iată, citește cu maximă atenție): ...
    ...
    _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/2023/01/scriptura-pecetluita-daniel-12149-isaia.html
    ...
    = Cu stimă. -„Mesia / Mielul” _ Romania 5/14; _ Fapte 26/23; _ Apocalipsa 5/1-9; 22/13-2022,(2023).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)