Apel de trezire



Ne întrebăm în fiecare zi, când se va termina distrugerea României, când, acești ne-români, vor înceta persecuția românilor ? 

Ne punem aceste întrebări, când noi, românii, avem deja răspunsul, știm ce trebuie făcut… știm, dar nu vrem să facem ceea ce trebuie făcut. Aud lumea vorbind, cum că trebuie pusă mâna pe par, văd comentarii în live.urile mele, care spun același lucru și mă gândesc că toți acești români care doresc moartea cuiva, sunt creștini, sunt credincioși, oare știu cum arată o biserică în interior, oare… au vorbit cu un preot….vreodată? Dragilor, să faci rău, este foarte simplu. Să omori pe cineva, nu rezolva crimele facute de ei împotriva acestui neam. Gândiți-vă la asta !  Nu vreau sa fiu înțeles greșit, nu vreau ca acești criminali să scape, dar nici nu vreau să-i omor… În schimb, doresc ca tot ce s-a furat, să se întoarcă la neamul meu, vreau ca tot ce au distrus, să fie construit la loc ! Și cel mai important lucru, ar fi ca românii să realizeze cine sunt și dece sunt capabili, căci pentru cei care nu știu...noi românii, suntem capabili de multe lucruri bune, suntem inteligenți și dornici de a face, nu de a distruge….

De aceea vă spun că, dacă vreți să ne luăm țara înapoi și să avem conducători români, atunci trebuie să acționăm în consecință ! Nu avem nevoie de circul politicianist, nu ne trebuiesc mahalagioaice, lași sau criminali! Neamul acesta, are nevoie de o trezire la realitate, căci ceea ce se întâmplă la ora actuală, este strigator la cer. Noi românii, avem nevoie de români, atât și nimic mai mult. Trezirea românilor, trebuie făcută de toți cei care vorbesc pentru neamul ăsta ! Conștientizarea românilor, trebuie să fie făcută 100%, în toate colțurile țării, căci în toate colturile tarii, există români. 

Ei, cei care nu cunosc adevărul, trebuie să știe ce se întâmplă, dece ne aflăm în situația asta și, cel mai important lucru, cum să ieșim din această situație !


Comments

  1. Sper ca nu te referi la Diana Sosoacã cu termenul "mahalagioaicã". La clipul ãsta* zombificatii mãlinisti or fãcut-o pe Sosoacã "mahalagioaicã". Tu ce pãrere ai de discusrsul ei aici*? https://www.youtube.com/watch?v=kfzAVUYzMhg . Vezi si clipul asta (ambele sunt scurte): https://www.youtube.com/watch?v=-MrW6uCT3Os

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)