A venit timpul sa platiti !!!

                                                    NU MAI  E MULT, PANA DEPARTE
                                                        Ati reusit sa ne atrageti atentia

Ati reusit sa ne intoarceti unii impotriva celorlalti, parinti contra copii, frati contra frati, romani contra romani.... Voi, mizerii umane cu pseudonimul de clasa politica, voi sleata de neaveniti, alogeni sau fara coloana vertebrala, voi.... ATI REUSIT !!!
Intrebarea mea, este simpla : Ce veti face cand toti romanii vor intelege si~si vor da seama ce hram purtati, ce credeti ca veti face cand vor realiza ca tara a fost condusa de straini(cu ajutorul vostru)? Hmmm ????!!! Ia spuneti~mi pe unde scoateti camasa, cand vor veni dupa voi, dupa familiile voastre, dupa averile voastre.... Ma intreb ce vor face cei din televiziune, cei care de 30 de ani mint cu nerusinare si se folosesc de subterfugii menite sa ne manipuleze, in favoarea strainilor si defavoarea propriului neam... Ce veti face cand poporul se va trezi din amorteala si va reliza cine poarta vina crimelor, coruptiei, hotiilor si distrugeri nu numai a economiei, dar si a neamului, a viitoarelor generatii...CE VETI FACE, CAND NOI, POPORUL,VOM VENI DUPA VOI ??!!  Caci, dati~mi voie sa va spun..... NIMENI NU VA FI IERTAT si TOTI VETI SUFERI ACELASI TRATAMENT !!!
Daca nu incetati sa mai slujiti straini si nu incepeti sa va dedicati acestui neam, va garantez ca nu va mai dura mult si veti regreta !!! Veti plange cu lacrimi de sange si nimeni nu va sari in ajutorul vostru, nici macar familiile voastre !!!
Luati aminte ce va spun, caci timpul vostru a sosit si plata se va intoarce inzecit !!!

Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)