Tu.....CITITORULE !!!

                                                                 <CITITORULE>

As vrea sa iei o pauza(cititorule) si sa te gandesti un moment la cine esti si ce poti face, la familia ta, la copii tai, la parintii tai, la trecutul tau si la viitorul tau si al celor care sunt langa tine. Spune~ti tie, ce inseama asta pentru tine si ce esti dispus sa faci pentru a~i tine in siguranta. Acum as vrea sa te gandesti ca esti in viitor si ca tot ce este mai rau se intampla, cele mai rele cosmaruri ale tale devin realitate. As vrea sa te gandesti ca ai fi putut sa schimbi viitorul cu un gest sau cu o vorba. ...... As vrea sa te gandesti ca lumea nu ar fi devenit atat de rea, daca tu nu ai fi ajutat la rautatea ei. Da~mi voi sa~ti pun o intrebare:  Daca ai sti ce se intampla in viitor, daca ai putea vede viitorul, sau daca cineva ti~ar spune ce se intampla, doar pentru ca tu nu ai facut nimic, ai face ceva sa schimbi viitoru, sa~ti aperi valorile, moralul, familia, credinta ??? Probabil ca daca ai fi sigur, ti~ai da si viata doar pentru a impiedica vatamarea a tot ce iubesti, probabil ca nu ai avea liniste si ai vorbi neincetat despre pericolul iminent la care suntem expusi. Atunci, probabil ca te~ai numi .............
MOTOCU MARIAN....si ai lupta pentru o cauza nobila, (pierduta,spun scepticii, lasii si cei platiti sa te descurajeze). Ar fi prea usor, daca ar fi usor, NU ?
 Acum intelegi CITITORULE, dece fac toate acestea, dece lupt(in felul meu) sa trezesc lumea la realitate ?  Probabil, ca tu nu vezi lucrurile asa cum le vad eu sau gandesti ca exagerez si ca lumea inca este un loc frumos, probabil ca ai dreptate si ca eu ma insel.........(chiar mi~as dori). Dar, ce te impiedica sa~ti asiguri viitorul, sa fii prevazator ? Iesitul in strada, nu este de fanfarada, ci este o modalitate prin care TU, arati ca nu esti de acord cu incercarea politicienilor de a distruge linistea si libertatea, familia si credinta .... Tu, prin iesitul in strada, arati lumii ca inca mai traiesti si ca viata ta si a celor care te inconjoara, conteaza. Este dreptul tau, un drept care a fost platit in sange de strabunii nostrii. Nu~i lasa sa~ti fure acest drept, nu~i lasa sa~ti bage pumnul in gura, sa te puna la pamant ! Fii OM si apara~ti familia, ia parte la toate actiunile civice, caci nimeni nu iese in strada degeaba(exceptand REZIST.ul). Stiu ca este greu, stiu ca vor fi multe dezamagiri, dar daca pui in balanta motivul luptei, vei realiza ca toate acestea nu conteaza. Ceea ce va ramane etern, va fi dorinta si puterea ta de a lupta pentruceea ce crezi, pentru tine si familia ta, pentru neam si tara, pentru un viitor mai bun. Asta inseamna sa fii ROMAN !!! 

Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)