NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE !!!

                                              NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE !!!



Ne hranim cu iluzii, asteptand ca acestea sa devina realitate. Ne inconjuram cu intuneric, cautand lumina si atunci cand cineva ne arata calea, preferam un drum usor si fara probleme. Traim cu impresia ca lumea se invarte in jurul nostru, ca individual suntem Supermani, dar nu realizam ca puterea cea mare consta in unitate. Daca ne~am inspira macar o data din lumea animala, am observa ca ele, animalele, sunt mai umane decat noi. Problema noastra este ca am uitat sa fim umani si devenim treptat personaje intr~un scenariu de distrugere, distrugerea noastra si a celor care vin dupa noi. Romania, a devenit un teren de joaca pentru marile puteri, o tara unde totul este posibil, unde, daca ai destui bani, poti face orice, oricui si oricand. De 30 de ani, Oculta Mondiala se hraneste cu temerile noastre, iar noi ne baricadam in palatele noastre, crezand ca suntem protejati, ca banii ce~i avem la banca sau vilele construite din banii furati de la cei saraci, ne vor proteja de ..... noi. Poate nu ati inteles cum sta treaba, cum ne distrugem in fiecare zi, cum in fiecare zi ajutam la distrugerea noastra.... Dati~mi voie sa va luminez. Atunci cand intoarcem capul in alta parte, cand cineva are probleme, sau cand prin tacerea noastra promovam lichele la guvernare, noi suntem cei ce trebuiesc trasi la raspundere, nu cei care au profitat de lenea si indiferenta noastra. Noi invitam toti neavenitii,toti strainii, toti coruptii sa ne ferece in lanturi, sa ne vanda copiii, sa ne omoare batranii si sa ne distruga tara si neamul, noi suntem de vina pentru situatia in care se afla tara noastra, neamul nostru....                 NOI SUNTEM DE VINA !!!!
 Daca vrem sa schimbam cursul istoriei, atunci dragilor.... haideti sa facem ce trebuie facut, caci acum este momentul, acum avem posibilitatea de a face ceva cu adevarat important pentru acest neam !
Romania, este si va fi a romanilor, asta numai in cazul in care vom realiza cine suntem cu adevarat. Ceata celor 30 de ani, este pe punctul de a se risipi, omul de rand s~a saturat de minciuna, de hotie, de crime si de ilegalitati. A venit vremea, ca fiecare dintre cei care au gresit fata de acest neam sa plateasca cu varf si indesat !!!

ROMANIA SE RIDICA ....... 
                                                       
                                                         TU CE VEI FACE ???

Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)