Realitatea, asa cum este....

                                                 REALITATEA PRIN OCHII MEI

 

Ne intrebam in fiecare zi, ce se intampla cu noi si dece nu facem nimic pentru a stopa distrugerea, decaderea, implicit trecerea in nefiinta a neamului nostru. Raspunsul este simplu: Pentru ca doar o mica parte dintre noi vedem adevarul din spatele usilor inchise, sau mai bine zis, percepem adevarul. Nu ma intrebati, cum am ajuns la aceasta concluzie, pentru ca nu stiu sa va raspund. In schimb, va pot spune ceea ce simt inlegatura cu asta si probabil(mai mult decat sigur), ati simtit si voi. Este acel sentiment de corectitudine, de dreptate, de cautarea a adevarului(inzecit, in cazul meu). Acel simtamant, acea voce interioara, care~ti spune ca ceva este gresit si tu alegi sa~i dai crezare si sa~ti concentrezi toata atentia pe acel lucru. In cazul meu, eu ma concentrez (doar) pe promovarea si raspandirea adevarului, in alta ordine de idei, pe o constientizare nationala. Consider ca este de datoria mea sa spun neamului meu, ce se intampla sau ce se va intampla. Probabil ca dupa ce veti citi aceste randuri, va veti forma o parere gresita despre mine, in special cand spun "ce se va intampla". Dati~mi voie sa va explic..... Daca veti studia trecutul si veti analiza prezentul, va veti da seama despre ce va sa vie, adica.... veti vedea viitorul. Daca de 30 de ani, la conducerea tarii, au fost doar evrei(sau slugile lor) si tara s~a degradat, neamul a fost imprastiat in cele patru zari, cum credeti ca putem avea incredere in cei care ne~au mintit 30 de ani?  Este simplu si la indemana oricui. Haideti sa luam de exemplu "RE:START Romania". Acest concept.... a fost creeat de Dante Stein, un evreu. Am scos in evidenta acest lucru(evreu), deoarece vreau sa punctez cateva aspecte. Deci, avem "RE:START", o idee fantastica, sprijinita de foarte multe nume sonore, care nume, sprijina totodata si decaderea morala a acestei natii, in ciuda faptului ca sunt nume de un impact sentimental... puternic. Unul dintre aceste nume este Oana Pellea, fata regretatului "Nea Marin". Din pacate, aschia a sarit foarte departe de trunchi. In cazul de fata, doamna in cauza, nu este nici pe departe pe aceeasi linie cu "Nea Marin", dansa sustinand LGBT,ul, multiculturalismul si multe alte "chestii" nocive neamului(in viziunea mea).
Dar sa ne intoarcem la "RE:START". Dupa cum am spus, ideea este inovatoare, doar ca ..... "Îmbrățișăm ideea că, fără încredere și bună credință, nu putem funcționa în mod real ca O COMUNITATE și ca o democrație. Dorim să fim o platformă care mobilizează resurse strategice și oferă un STATIU DE EXPRIMARE pentru românii implicați, încrezători, și ambițiosi, oameni cu o solidă experiență profesională, orientaţi spre rezultate,care sunt modele demne de urmat și care, INDIFERENT DE ORIGINEA SAU OPTIUNILE LOR, sunt dispuși să contribuie la dezvoltarea și TRANSFORMAREA MENTALA a României". Cunoasteti expresia" Drumul spre iad, este pavat cu intentii bune" ? Ehhh, exact acelasi lucru il avem aici..... Va spun lucrul acesta, deoarece, istoria ne~a invatat ca NU PUTEM AVEA INCREDERE IN STRAINI(ca sa nu zic evrei). De aceea, cam tot ce a distrus Romania de 30 de ani, a fost facut(chipurile), cu intentia de a dezvolta aceasta tara, de a pune stop tuturor hotiilor, crimelor si a tot ce dauneaza acestui neam. Ehhh, dragi cititori, nu a fost asa si nici nu va fi, doarece nimeni nu a facut nimic pentru acest neam, pentru ca nu a facut parte din acest neam. Este ce~a mai simpla si logica explicatie. Nu ma credeti ???? Pai Romania de 30 de ani, a avut la conducere numai straini(de neam)incepand cu Ion Iliescu(Tigan/Evreu) si terminand cu Iohannis(Neamt/infractor,cu dosare active pe rol), adica, in proportie de 90%, toti au fost evrei, iar destul de 10%, nu au fost decat persoane lipsite de ceea ce ar trebui sa se cheme, coloana vertebrala. Una peste alta, la conducerea acestei tari, nu a existat nici un NATIONALIST.
De aceea ne aflam in situatia disperata, de a disparea ca neam......
Sunt multe de vorbit, de aceea fragmentez scrierile mele, incat sa va fac in intelegeti putin cate putin, ce inseamna sa fii constient de ceea ce se intampla. 
Cu deosebit respect, Motocu Marian
(Un Oltean Incapatanat)

Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)