MICA romanie.... !!!

                                                          Un gand, o vorba, un indemn.....

Ratiune...Gandeste imposibilul si imposibilul, va deveni posibil. Suntem DATORI sa fim ceea ce trebuie sa fim ! Romania, nu poate da inainte decat cu un partid NATIONALIST.

Fiecare formă de organizare din istorie s-a dezvoltat gradual în funcție de evoluția naturală a rațiunii într-o comunitate. Rațiunea a fost aceea care a arătat că este esențială protejarea comunității în care te naști, te dezvolți și pe care o perpetuezi. Comunitate este întotdeauna dezvoltată în interiorul unui teritoriu, pentru un grup de oameni având aceeași origine genetică. Astfel au apărut termenii de națiune și țară.   (text preluat din ROMANIA RATIONALA Ziar naționalist, patriotic, obiectiv și neutru - săptămânal la nivel național. Data articolului: 14.09.2020  Pericolul neo-liberalismului. Sfârșitul naționalismului tradițional?) 

Ma intreb in fiecare zi, care este motivul pentru care lumea se trezeste la viata ? Ce ai face sa se dea jos din pat, care este motivatia? Unii mi~ar raspunde pentru ca trebuie sa se duca la servici, altii probabil vor spune ca au planuri si ca trebuiesc puse in aplicare.... foarte putini imi vor raspunde ca se trezesc deoarece nu sunt morti. Intrebarea mea este.... Daca tot vreti sa va treziti, dece nu o faceti pentru viitor... pentru ca, daca stau oleaca si ma gandesc.... TOT ceea ce faceti, faceti pentru viitor. Nimeni nu traieste in prezent pentru a proteja viitorul. Toata lumea are planuri si daca nu are, daca nu si~au facut planuri, nu este problema, Guvernul are grija sa va programeze pe fiecare in parte, sa va manipuleze, sa va stranga la un loc, ca mai apoi sa se debaraseze de voi. Problema noastra, este una singura..... UITAM SA FIM OAMENI. Am devenit niste masini ce uita trecutul, ignora prezentul si distrug viitorul. Dragilor, dati~mi voie sa va reamintesc un lucru.... VIITORUL, nu ne apartine, dar suntem OBLIGATI sa~l protejam. Aceasta este menirea noastra pe acest pamant. Obligatia noastra este sa asiguram viitorul, nu sa ne batem joc de el. De 30 de ani, am avut grija sa ne batem joc de prezent si sa neglijam viitorul. In tot acest timp, neimplicarea noastra in politica, tacerea si indiferenta, ne~a adus in starea de incapabilitate. In momentul de fata, suntem incapabili sa mai facem ceva. Nu pentru ca nu putem, ci pentru ca desi putem "sa mutam muntii", nu vrem s~o facem. Preferam putinul, picatura sau altfel spus, frimiturile celor ce conduc, in locul asumarii. Dece sa ne implicam sa ne fie bine, cand putem doar sa stam si sa asteptam ca Guvernul sa~si bata joc de noi, aruncandu~ne frimituri. Vedeti dragilor, viata in Romania, a devenit foarte grea si de aceea marea majoritate, intentioneaza sa apuce calea pribegiei, riscandu~si viata intr~o tara straina. PUTINI sint in stare sa se ridice pentru dreptul suprem de a fi liberi in tara lor.... Suntem mult prea putini, pentru a putea termina ceva, dar suntem destui pentru a putea incepe.... ceva. Timpul s~a scurs, strigatul disperat al pamantului incepe sa se auda in fiecare dintre noi.....trebuie doar sa va deschideti sufletul si restul vine de la sine. As putea sa~mi promovez partidul...dar nu o fac. In schimb va indemn sa fiti rationali intr~o ROMANIE RATIONALA. 


                                            Treziti~va la realitate FRATI ROMANI !!!

Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)