A ÎNCEPUT 


Poate nu știați, dar deja a început segregarea. Lumea se împarte în două categorii și nu este vorba despre culoare, rasă sau religie, nu… nicidecum, este vorba despre, cei vaccinati și cei nevaccinati.

Lumea deja a început să se împartă între două mari categorii… Între cei care gandesc și care au impresia ca gândesc, se naște o mare discrepanță, un șanț, altfel spus…. se naște un război.

-Înainte de a continua, vreau sa va spun un lucru evident : Cei care au pornit asta, merită nimic altceva decât moartea!

Dar să revin la problema inițială...războiul de care vorbeam, are la bază Covid.ul, adică nimic altceva decât informația, pentru că această “Pandemie”, este ceva inventat și care are un scop precis, acela de a extermina populatia globală.

Tot ceea ce se intampla la ora actuală, reprezintă nimic altceva decât rezultatul unor informații manipulatorii, menite să distrugă TOT și cand spun tot, chiar vorbesc serios… Totul, va trebui sa fie distrus pentru a putea fi reconstruit, resetat, într-o manieră dictată și directionată de cei care își doresc controlul absolut și aici nu vorbesc despre bani, ci despre controlul fizic, a tot ceea ce înseamnă ființa umană. Da dragilor, asta înseamnă Covid.ul, asta inseamna Pandemie, asta înseamnă….vaccinarea globală !

Și ca sa fie treaba treaba, medicii, polițienii, militarii, jandarmii și restul bugetarilor, (în proportie de 99%), lucrează efectiv în detrimentul populației, defapt nici măcar nu este în detrimentul, adică în dauna populației, ci împotriva  populației efectiv….

Cât despre politicienii aflați la guvernare, ce să mai spun, că am spus destule…. Ei, sunt acolo, doar pentru a servi intereselor străine, nicidecum interesele votanților...adică ale românilor.

-Normal și firesc, se nasc câteva întrebări : 

-Ce este de făcut ? Cum putem contracara acest atac? Cum ne strangem și dacă ne-am strâns ce facem?

Haideți să vă spun cum văd eu răspunsurile la aceste întrebări, adică, care este rezolvarea primară…

De-a lungul a patru ani, am făcut un lucru, iar acel lucru s-a numit CONȘTIENTIZARE.

Orice acțiune, indiferent de natura ei(violenta sau nu), trebuie sa fie bine organizată. Pentru a putea organiza o acțiune, ai nevoie de o strategie, adică un plan, un scop(că doar nu mergem să avem de unde veni). Pentru a putea stabili o strategie, trebuie sa te intalnesti cu oameni capabili sa inteleaga și să te ajute în stabilirea unei strategii. Ca oamenii sa accepte sa se intalneasca cu tine, ei trebuie sa te cunoască. Ca să te cunoască, acei oameni trebuie să fi auzit de tine, implicit să aibă încredere în tine. Pană aici ați înțeles ??? Bun,,,, Odată ce oamenii au auzit de tine și au încredere în tine, vor fi de acord să se întâlnească cu tine. Ehh… dragilor, până aici totul a depins de tine(ca inițiator). Odată ce te-ai intalnit cu oamenii, tu ca inițiator, nu mai contezi, adică vei fi asimilat de grupul format. Următorul pas este al grupului. Pentru ca acel grup sa dea înainte, va trebui sa facă ceea ce a făcut inițiatorul, adică să ducă o munca de conștientizare, sa caute și să găsească GRUPURI, care gandesc la fel și să se unească cu ele, pentru a forma o alianță, sau și mai bine, sa devina, sa evolueze într-un grup cu o identitate nouă.  Ar trebui sa menționez că decizia nu mai aparține unui singur individ, ci unei grupări, asta privind următorii pași. Un lucru ar trebui să menționez… O acțiune în pripă a unui grup firav, duce la deziluzii și implicit destrămarea grupului respectiv. Adică genul ăla de, “Nu contează câți suntem, noi mergem până la capăt”, nu va face nimic altceva decât să destrame un grup, care nu are nimic concret…. adică o strategie…. Singura modalitate de a da înainte, este prin înțelegerea capacităților la nivel de grup, cât și la nivel de individ. Abia atunci grupul respectiv, știind cât de mare este plapuma, vor ști cât să se întindă.

Când eram noi mai mici, adică prin 1859, pe 24 ianuarie, romanii, au dat dovada de solidaritate și s-au unit. Consider că a venit timpul ca și noi, cei de azi, să facem același lucru. 

Având în vedere decăderea noastră în fața politicienilor, care dând la o parte faptul că ne ignoră, au ajuns să ne numească și BOLOVANI… vă invit la următoarea acțiune...Așa că în data de 24 ianuarie, anul de grație al Domnului 2021, vă invit pe toți cei care gândiți și simțiți românește sa fiți acel “bolovan” care se opune crimelor, trădărilor și a tot ce este străin de nației și să vină împreună, pentru a forma acel munte de bolovani. 

Dragilor, vă chem la unitate, căci această acțiune, numită …..“Și eu sunt un BOLOVAN”, reprezintă dorința de unitate a poporului român, împotriva cotropitorilor, defăimătorilor și a tuturor celor care doresc distrugerea acestei nații. Fiecare, acolo unde suntem, sunteți invitați să vă luați bolovanul(piatra de caldaram) și s-o puneți în fața primăriei, de așa manieră încât tot ceea ce înseamnă politician, să știe, …. să știe că aici este România și că România, nu poate fi condusă, nu trebuie sa fie condusă decât și numai de români. 

Aveți ocazia sa va demonstrati ca încă mai exista o picătură de DAC, în fiecare dintre voi. Aveți ocazia de a arăta copiilor vostrii ca sunteti demni de a fi numiti romani. Aveți ocazia odată în viața …. SĂ SCRIEȚI ISTORIA ! 


                       Decizia, vă aparține !!!


                                                         Semnează, un oltean încăpățânat : 

În alta ordine de idei, promovarea “BLM”, include și cenzurarea a tot ceea ce poate avea legatura cu trezirea spiritului, altfel spus trezirea umanității și înțelegerea că tot ce este frumos și spiritual, este benefic corpului omenesc,implicit sănătății acestuia. De exemplu, mai nou trepadusii lui Soros, promovează cenzurarea lui Beethoven. În viziunea lor, acest mare compozitor, prin muzica lui , incita lumea la …. NAȚIONALISM. Cam asta este lumea în care trăim la ora actuală. Totul se rezumă la o anarhie, la o segregare între ce este normal și firesc, omenesc și natural și … ceilalți, adică cei care nu sunt de acord cu familia, umanitatea, individualitatea, normalul și credință. Este adevărat ca la capitolul Credință, lumea este împărțită și totuși, deși împărțită, nu este divizata. Adică, un musulman, poate trai linistit împreună cu un ortodox sau catolic într-o țară.

Ceea ce se intampla a ora actuală la nivel mondial este practic de necrezut. Vedem cum familiile se destrama, oamenii devin animale, insensibili la mediul înconjurător, receptivi doar la ce le spun guvernele, prin mass-media aservită  celor care au doar un singur interes, acela de a deveni stapanii lumii. 

Și pentru ca a venit vorba despre “STAPANII LUMII”, haideți să vă spun câte ceva, căci sunt prea multe de spus și consider că este normal și firesc, să vă las pe fiecare în parte cu o (hai să zicem), temă pentru acasă , nu ?  


-Stapanii lumii-

În 1910, mai exact pe 11 februarie, Nicolaie Iorga, avertiza Parlamentul, asupra intenţiei perfide de a deveni „români“ a jidanilor care pretindeau drepturi echivalente cu ale românilor pe motiv că s-au născut în România:

Haideți să vă mai citesc câte ceva din cartea lor de capatai:

Talmudul:

: Doar evreii au dreptul sa fie numiți oameni , nu și ne-evreii (goim-ii).

: Servitorii ne-evrei morți trebuiesc inlocuiti precum vacile sau asinii pierduti. Nici un fel de simpatie pentru evreii care-i angajează.

: Sufletele ne-evreilor provin din spirite spurcate , pe care le numim porci.

: Dacă mâncați în prezența unui ne-evreu este ca și cum ați manca un caine.

: Toți copiii goim-ilor sunt animale.

: Nu trebuie sa aveți mai multă milă pentru un ne-evreu decât pentru un porc bolnav de stomac.

: Doar evreii sunt ființe umane , ne-evreii (goim-ii) sunt animale .

: Pentru a interpreta un psalm un rabin a spus: Psalmistul ii compara pe ne-evrei cu fiarele spurcate.

: Puteți oferi un ne-evreu cu propriile mâini.

.: Chiar si cel mai bun ne-evreu trebuie omorat .

: Evreii care varsa sangele ne-evreilor aduc ofranda lui Dumnezeu.”

Și pentru a nu fi acuzat de antisemitism, de vreun fan Elie Wiesel,menționez ca cele spuse (privind Talmudul),reprezinta citat din studiile unei somitati internationale. Evreul Israel Shahak, supraviețuitor al Holocaustului, a fost profesor la “Universitatea din Ierusalim” si președinte al “Ligii Israeliene pentru Drepturile Omului”. 

Deci dragilor, aceștia sunt cei care vor sa fie stapanii lumii. Acum înțelegeți cum sta treaba cu distrugerea omenirii, cu precădere România ? Dacă nu ați înțeles, haideți să vă mai spun odată pe înțelesul tuturor…. România și romanii, reprezinta civilizația primordială. Noi nu am venit de undeva, ci aici am fost din cele mai vechi timpuri. De aceea, acest al 13-lea trib, care efectiv nu exista, dorește acest pamant. Intr-una din poeziile mele, intitulată sugestiv “Dece vor evreii acest pamant”, explic în rime ceea ce ar trebui sa stie fiecare roman. Dar sa revenim la “stapanii lumii”.

Acești stăpâni, sunt doar o mână de oameni care se folosesc de informație, de hartii(adică de bani), pentru a manipula și controla pe cei mai slabi de înger, adică pe acei oameni vanduti Mamon.ei. De aceea la noi în România, de 30 de ani, nu exista un român adevărat la conducerea țării, de aceea toate funcțiile importante sunt acaparate de o mână de oameni, care nu fac parte din acest neam și implicit, nu promovează binele acestui neam, lucru care s-a văzut deja. 

Acești stăpâni ai lumii, au înțeles ca nu pot controla populația globală la infinit și s-au decis sa o reduca, cu alte cuvinte, este vorba de o exterminare la nivel planetar. Toți cei care se afla în spatele acestei pandemii, sunt parte integranta a TRIBULUI CARE NU EXISTA. Ei sunt cei care promovează Vaccinul Minune, implicit moartea la pachet, sau mai bine zis la seringă.

Deci dragilor, masca ce o purtați, pe langa faptul că va mărește cantitatea de CO2, are rolul de simbol și aici vorbesc de simbolul sclavilor. Goimea, poarta masca, asta ca sa știți cum sta treaba cu masca.

Încă o data … PROMOTORII VACCINULUI, sunt aceiași oameni care isi insusesc scrierile Talmudului. Cei care-i ajută, sunt nimic altceva decât sclavii lor. În cazul României, căci bătălia cea mare, este pentru acest pamant sfant ! De aceea fraților, înainte de a va ura LA MULȚI ANI, va urez trezirea la realitate. 

Acesta este anul în care noi ne vom ridica sau vom pieri.

Va indem ca în acest an să fiți mai buni cu frații voștri, să fiți atenți la strigare, căci cand va veni timpul, va trebui sa ne ridicăm cu mic cu mare întru apărarea acestui pamant. 

Dar…. înainte de toate, fraților… Vă doresc un sincer LA MULȚI ANI !


Comments

Popular posts from this blog

Protocoalele de la Toronto(lumea fara voi)